Trouwen in stijl

Wat is er mooier dan je trouwfeest zo persoonlijk mogelijk te maken? Prachtige kaarsjes op tafel in een gepersonaliseerd glaasje, een unieke enveloppendoos en de trouwringen in een speciaal ontworpen doosje. Verzamel daarna al je herinneringen in de doos, zo blijft alles mooi bij elkaar. Contacteer ons om je eigen dozen te personaliseren. 

Eeuwigdurend

Mag het voor jou eeuwig blijven duren? Vereeuwig dan jullie trouwdatum en namen namen in dit infinityteken om op te hangen in jullie woonkamer of als andere decoratie. Beschikbaar in 3 verschillende houtsoorten en 3 verschillende afmetingen.

Gegraveerde foto's

Een foto is een herinnering voor altijd en al zeker als hij gegraveerd is op hout. Het is uniek en duurzaam. Vanaf heden worden er helaas geen foto's meer gegraveerd.

Trouwhartjes

Jullie namen samen in dit prachtige hart? Je kan deze eenvoudig bestellen. We hebben een ruim aanbod aan vormen en figuren om jullie namen in te vereeuwigen. Niet gevonden wat je zocht? Laat een nieuwe ontwerpen!

Trouwauto’s

Een creatieve touch op de variant van de bekende trouwauto’s. Deze auto’s worden volledig gepersonaliseerd. Een hetrokoppel, een holebikoppel, de personen in de wagen kunnen prima gewijzigd worden. Zijn er kinderen of huisdieren? Dan kunnen we deze mee verwerken in het ontwerp. Gepersonaliseerd met naam en datum. Verwijder de koffer om er een centje in te stoppen.

Op vraag kwam er ook de liefdestrein met 2 schattige knuffelberen, voorzien van hetzelfde concept van een luikje om een centje in te stoppen.

X