Voor België worden onze pakketten verzonden via Bpost, Post.nl of via eigen leveringsdiensten. Hiervoor wordt 7,50 euro in rekening gebracht voor bestellingen onder de 100 euro. Vanaf 100 euro is de verzending gratis.

Voor Nederland verzenden wij met DPD en wordt 11,50 euro in rekening gebracht voor bestellingen onder de 150 euro. Vanaf 150 euro is de verzending gratis.

Wij trachten steeds om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Hebben we alles op voorraad? Nee natuurlijk niet, met meer dan 3000 varianten en ook heel wat gepersonaliseerde artikelen is het onmogelijk om alles op stock te hebben. Wij trachten uw bestelling tussen de 3 à 7 werkdagen klaar te hebben voor verzending. Bij sommige producten staat reeds aangegeven wanneer deze automatisch een beetje meer tijd in beslag nemen. Wanneer de verzending langer dan voorzien zou duren houden wij u via E-mail op de hoogte.

U heeft ook de mogelijkheid om uw bestelling bij ons af te halen, gelieve hiervoor vooraf met ons een tijdstip en datum af te spreken.

Wij verwijzen ook naar onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

X