Gedenkborden basisschool

Vergeten zullen we niet. Deze basisschool vroeg ons om te helpen bij het ontwikkelen van hun herinneringenhoekje/rouwborden. Het ontwerp kwam van één van de leerkrachten zelf. We zaten samen om de tekening om te zetten naar een technische tekening waardoor hun idee gerealiseerd kon worden. In elke klas hangt nu een bord waar kinderen zelf kunnen beslissen welke herinneringen ze willen omhoog hangen. Dit kan gaan van een verlies van een geliefde tot ook heugelijke gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld het krijgen van een broertje of een zusje.

Ga je mee naar smurfenland?

 Ook de smurfen kwamen bij ons terecht om een nieuwe sleutelhanger te ontwikkelen. Cosmosmurf kreeg de eer om als eerste op het hout vereeuwigd te worden. De tekening werd speciaal voor de aanvrager ontworpen en eigenhandig uitgewerkt. 

Foto’s graveren

Foto’s zijn altijd al belangrijk geweest om mensen en herinneringen weer te geven. In deze digitale wereld gaan mensen soms op zoek naar andere manieren om hun foto’s weer te geven. Gegraveerde foto’s zijn daarom een duurzame en waardevolle herinnering. Vanaf heden worden er helaas een foto’s meer gegraveerd.

Koffietje?

Voor de opening van deze koffieshop werd een interieurarchitect aangesproken. Daarna gingen ze op zoek naar een firma om deze letters verder te ontwikkelen en uit te snijden. Zo kwamen ze terecht bij Jeti Creations, waarbij ze hun eigen logo konden realiseren. Het prijkt ondertussen achter hun toonbank in hun nieuwe zaak. Nog veel succes gewenst!

Decorlogo voor toneelvereniging

Deze toneelvereniging was op zoek naar een eyecatcher in het decor. We hielpen met het ontwerp van het logo ‘Beauty & Health’ waarna het logo een mooi plekje kreeg op de scène. Door verschillende platen aan elkaar te puzzelen kwamen we uit op een grootte van 1m60 breed en 1m hoogte. Het werd voorzien van een lichtstrip waardoor het logo ook tijdens blackouts te zien was. Het logo werd het handelsmerk van ‘de kliniek’ en kwam terug op deuren, de bureau’s en het programmaboekje.

Later kwamen ze opnieuw aankloppen voor het verfraaien van hun decor. We maakten naambordjes voor op de deuren ‘verboden toegang’, ‘privé’ en ‘kamers’. Het hotel kreeg de naam ‘De Goudfazant’ en de jukebox op de scène werd gepersonaliseerd, een kleine knipoog naar de titel van stuk ‘Martha & Mathilda’. Omdat er in het hotel veel thee werd geserveerd, personaliseerden we het theehuisje uit onze shop met een gekende repliek uit het verhaal, gevuld met heerlijke thee.

Naamdecoraties

Naamcirkels, naamvierkanten, op voet of als muurdecoratie. Altijd een persoonlijk cadeau. We kregen al verschillende vragen en aanbiedingen. Je kan uitkiezen uit ons bestaande gamma of een project op maat aanvragen. Op deze foto’s kan je verder nog de zakdoekendoos terug vinden en het infinityteken. 

Leerkrachten denken mee

Als kleuterleidster hebben we een ruim aanbod aan educatief materiaal. We kunnen echter niet aan alles denken. Daarom krijgen we soms aanvragen van leerkrachten om een spel te ontwikkelen binnen hun thema. Hierdoor worden ook anderen geïnspireerd om iets gelijkaardigs uit te werken binnen hun eigen thema. Want niets is zo leuk als spelend leren ontdekken en leren! Postkaarten versturen, met vormen, cijfers, stippen of letters? De splitshuizen of de splitskastelen, een gekend systeem maar een duurzame uitwerking in hout met correctiesleutel. Wie heeft er reeds een tik tak huisje in zijn klas? De vraag kwam van een studente die op zoek was naar een stevig huisje dat je liggend en compact kan opbergen. Rijgkaarten kunnen we maken in allerlei maten en modellen. Zoals deze sterrenhemelkaarten. Zo worden de gekleurde schijfjes met nalegkaarten  ondertussen gebruikt bij allerlei figuren, zoals hier bij het voorbeeld van webje de spin. Gelukkig hield het rijtje hier niet mee op. Bedankt beste juffen en meesters voor al deze leuke opdrachten!

Een verrukkelijke vaderdag

Een juf met het idee om de papa's met vaderdag te verrassen met een tapasplankje. We ontwierpen een mooi en elegant bordje voorzien van de gravure "Papa's Tapas". Als extraatje kreeg elke tapasplank nog het symbooltje van het kind. Een persoonlijker cadeautje voor vaderdag kan bijna niet. De kinderen mochten daarna de borden nog verder versieren.

Sleutelhangers op maat

Sleutelhangers uitdelen aan je klanten, je leerlingen, als cadeautje bij de doopsuiker,…? We denken graag met u mee qua vormgeving en inkleding. Hoewel de schijven machinaal gemaakt worden zal elke sleutelhanger door ons eigenhandig afgewerkt worden.

Jetons

 Soms komen ze ook bij ons terecht voor houten jetons. Met een kleine figuur als insnede of een eenvoudig logo als opschrift.

Niets is wat het lijkt

 Op het eerste zicht zie je enkel telramen. Toch zag deze duivenmaatschappij er vooral een praktisch hulpmiddel in om hun duiven in te korven. We hielpen bij de zoektocht naar geschikte telramen en personaliseerde deze. Vanaf nu zal er geen duif meer teveel ingekorfd worden. 

Glaswerk

Graveren is een delicaat maar prachtig werkje dat we maar al te graag erbij nemen. We verzorgen uw cadeaus en feesten maar al te graag met een persoonlijke tint. Theelichtjes of wijnglazen, fluitglazen en long drinks, we hebben ze allemaal. Bezorg ons uw ontwerp.

Je kan het zo zot niet bedenken

Steeds vaker krijgen we persoonlijke aanvragen om feestelijke evenementen op te fleuren. De kerst- en feestdagen, een geboorte, verjaardag, een huwelijk,… Namen geven een persoonlijke tint aan een cadeau of een decoratie en daar helpen we u heel graag mee verder. Ook het graveren van foto’s is bij ons een geliefd project. Wist u ook dat wij op glas kunnen graveren? De kerstboommonogrammen en naamcirkels kan u ondertussen ook terugvinden in onze webshop.
Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Heeft u een speciaal project en kunnen wij u daarmee helpen?
Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij staan met veel plezier en enthousiasme klaar om u verder te helpen. 
X