Om nooit meer te vergeten

Heerlijk, die kleine vingertjes en die prachtige teentjes. Vergeet nooit meer hoe groot (of hoe klein) deze ook weer waren! Een schijf met voet- en handafdruk op ware grote samen met de geboortedatum. Bezorg ons een afdruk van de voetjes en de handjes en wij zorgen voor de rest.

Mile stone cards

Ondertussen een vaste waarde geworden in de webshop. De mile stone cards. Je kan ze laten maken in elke mogelijke vorm voor het personaliseren van jouw foto’s. Voorzien van een opschrift van 1 tot en met 12 maanden. Welke vorm had jij graag gehad? Contacteer ons voor de mogelijkheden. 

Persoonlijke perkamentborden

Deze grootouders hebben 4 kleinkinderen en wilden hen elk een persoonlijk cadeau geven. De persoonlijke tekst kregen we van de grootouders zelf. Het perkamentontwerp werd door ons gemaakt in samenspraak met de grootouders. De borden hangen nu omhoog in elke kinderkamer. 

Maak jouw geboorte uniek

Iedere geboorte is iets speciaal. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en wil dit op zijn eigen unieke manier uitstralen. We helpen graag een handje om zo enkele bijzondere stukken toe te voegen aan bijvoorbeeld de doopsuiker. Bij Jelle & Jasper ging dit om een geboortedoos die werd gebruikt als presentatie. Hierop waren enkele elementen van het geboortekaartje verwerkt alsook de geboortegegevens. Ook de traktors en de cadeautjes werden op maat gemaakt en werden voorzien van naam en datum.  Welkom Jelle & Jasper!

Bij de geboorte van Johan ging het nog een stapje verder. Hij kreeg gepersonaliseerde jojo’s. Voorzien van naam en datum.

Een persoonlijke tint

Finn werd geboren en dat vroeg om een persoonlijk cadeau. Deze trotse vriendin liet een persoonlijke spaarpot maken voor het kindje. We baseerden ons hiervoor op het geboortekaartje. De spaarpot kan opgehangen worden waardoor de hoedjes naar beneden hangen. Op de hoedjes staan de geboortegegevens van het kindje.

Geboortebord met alle gegevens

Heerlijk gepersonaliseerd cadeau voor de newborn! Alle gegevens komen terug op dit bord: naam, uur, datum, lengte en gewicht. Prachtig om cadeau te geven maar ook gewoon als uithangbord bij je doopsuiker. Graag nog meer personalisatie of bijvoorbeeld een andere tekening? Contacteer ons voor de mogelijkheden!

Gepersonaliseerde wandelwagen

Deze prachtige wandelwagen was een cadeau van alle collega’s voor een jong koppel dat met alle trots de geboorte van Lise aankondigde. In de wandelwagen past een centje voor de kleine nieuwkomer. Ook deze kan je gepersonaliseerd bestellen in onze webshop. Met dank aan Lise.

Wil jij peter of meter zijn?

Een prachtige manier om jouw meter of peter te vragen! Deze kan je standaard bestellen in onze webshop. Dit bord is volledig gegraveerd en heeft een ludieke opvatting over de 'vacature'. Beschikbaar in verschillende houtsoorten. Of had jij liever een origineel meterlatje?

Naamdecoraties

 Onze naamdecoraties zijn veruit de populairste kraamcadeau’s. Ze zijn erg persoonlijk en decoratief. Het kindje kan zijn naambordje op zijn kamer zetten, aan zijn deur ophangen of nog zoveel meer. Variabel in figuur en vorm. 

Gegraveerde foto's

Een foto is een herinnering voor altijd en al zeker als hij gegraveerd is op hout. Het is uniek en duurzaam. Je kan de foto op zich graveren of hem laten omkaderen door een extra decoratie. Vanaf heden worden er helaas geen foto's meer gegraveerd.

Ook voor de doe-het-zelver

De ouders van Christophe waren echte doe-het-zelfvers en beperkten zich voor de geboortesuiker tot de gepersonaliseerde wieltjes. Ze naaiden zelf autootjes en kwamen zo tot een persoonlijk geheel. De wieltjes werden voorzien van 2 gaatjes zoals een knoopje om het opnaaien te vergemakkelijken. Proficiat aan de trotse ouders! 

Doosjes op maat

Geboortedoosjes zijn uniek en op maat. Dit werd een leuk, schattig doosje van 8x8x10cm met een tekening van het kindje, gebaseerd op een foto die we doorkregen. Een prachtige doos om je eerste herinneringen in op te bergen!

X